ВАЖЛИВО!

ІНФОГРАФІКА

Дорожня карта для людей, переміщених в межах країни (доповнена по всій Україні)

ДОВІДНИК
демобілізованого учасника антитерористичної операції

 

>

   
12.02.2019

У мікрорайоні Тернівка Центрального району відзначили 30-ту річницю виведення військ з Афганістану

У неділю, 10 лютого, в мікрорайоні Тернівка Центрального району у будинку культури «Софія» відзначили 30-ту річницю виводу військ з Афганістану святковим концертом. В ході урочистого заходу згадали усі події, які відбувалися протягом більш ніж 9 років з квітня 1979 до 15 лютого 1989 року. На заході, присвяченому річниці виведення військ із Афганістану були присутніми голова спілки воїнів інтернаціоналістів Миколаївської міської ради Сергій Миколайович Полівода, голова Союзу ветеранів Афганістану в мікрорайоні Тернівка Сергій Дмитрович Серебрич та учасники бойових дій.

Усього в мікрорайоні Тернівка - 28 воїнів, які брали участь у бойових діях в Афганістані. У зв'язку іх ювілейною річницею виведення військ із Афганістану голова спілки воїнів інтернаціоналістів нагородив відзнакою ветерана Юрія Вікторовича Корньова.

Юрій Вікторович брав участь у бойових діях з 1986 по 1989 рік воював у П'янжському прикордонному відряді, за що був нагороджений медаллю "За бойові заслуги".

Нагадаємо, 15 лютого 2019 року минає 30 років з дня виведення військ з Афганістану. Війна тривала понад 9 років. У ній брали участь більше 160 тисяч українських військовослужбовців. Афганська кампанія залишила невиліковну рану у серцях тих, хто брав участь у бойових діях, хто втратив друзів, синів чи батьків.

Відділ соціально-економічного розвитку мікрорайону Тернівка адміністрації Центрального району